Diensten

onze diensten

Wat u ook wilt aanpakken, ERBE is uw bouwpartner. We pakken het samen met u aan en doen waar wij goed in zijn

Onderhoud

Voor diverse onderhoudswerkzaamheden helpen we u graag!  We verzorgen zelf diverse werkzaamheden zoals timmerwerk en werken samen met specialisten op hun vakgebied (installateur, tegelzetters, metselwerk, stukadoor)

Verbouw

Energie besparen, een betere indeling van de ruimte, een nieuwe badkamer of keuken, een aanbouw of achterstallig onderhoud, er zijn tal van redenen om een kleine of grote verbouwing uit te voeren. Bij slimmer bouwen hoort dat we altijd kijken naar uw energieverbruik en de duurzaamheid van uw woning. Met een slimme aanpak van één van onze partners, kunt u vooraf bepalen welk rendement uw investering heeft op uw energierekening.

Nieuwbouw

U wilt een nieuwe woning gaan bouwen? Dat vraagt om een doordacht ontwerp waarop wij samen met u en de architect een begroting kunnen maken. Ik help u graag in tijdens het ontwerp om slimme keuzes te maken. Door tijdens het ontwerp al na te denken over de bouw en het onderhoud, krijgt u de kans om wensen en voordelen af te wegen tegen de kosten en de betaalbaarheid van uw wensen.